Om två kvinnor

Roman/ Familjedrama

Bandtyp: Mjukpärm med flik

ISBN: 9789185928033

Sidantal: 150 sidor

Format: 124x173 mm

Vikt: 168 gram

Pris: 280 kronor


E-bok

ISBN: 9789185928057

Pris: Se resp. nätbokhandel

OM TVÅ KVINNOR

av Angelica Hansson

Om två kvinnor handlar om kärleken när den är som mest komplicerad. Ett spännande familjedrama fyllt av liv så nära döden. Angelica Hansson är en pseudonym.

 

Hanna är förkrossad efter bilolyckan som tog hennes sons liv. Albin blev bara fyra år, och världen har fullständigt rasat samman. Inte heller kan hon begripa att Jan, hennes man, inte verkar sörja på samma sätt eller förstå att livet inte kan fortsätta som vanligt. Samtidigt försöker Jans mamma Ellinore komma på ett sätt att ta kontakt med sin son igen efter att äntligen ha blivit nykter. De båda kvinnornas vägar och öden korsas av en tillfällighet, och  de börjar umgås allt intensivare med varandra ... 

Om två kvinnor är skriven under pseudonym. Bakom namnet står Stefan och Sia Westlund. 

Bläddra genom att rulla uppåt

eller nedåt i dokumentet.

Läs ett utdrag ur Om två kvinnor

Kära läsare!

Angelica Hansson

Om två kvinnor är en bok som jag verkligen längtat efter att få skriva. Bitar av den har jag haft med mig länge, men jag hade aldrig självförtroendet att tro på en helhet. Och så stod plötsligt allt klart för mig, varje kapitel och varje scen. Det var bara att skriva ner och själv följa med på resan. Jag hoppas att du ska tycka lika mycket om den som jag gör. Trevlig läsning!

     

"Om två kvinnor är en mycket stark berättelse om förlust och saknad men också om vänskap och förmågan att gå vidare. Det är välskrivet och språket är följsamt och lätt att ta till sig."

Hanna Gunnarsson

BTJ

"Författaren skriver med en dramatisk och pulserande ådra som gör att man omöjligt kan lägga boken ifrån sig."

  K.J

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

© 2020 Dandelion Böcker. All Rights Reserved.