Annes sanningar

Roman

Bandtyp: Mjukpärm med flik

ISBN: 9789185928071

Sidantal: 234 sidor

Format: 124x173 mm

Vikt: 280 gram

Pris: 280 kronor


E-bok

ISBN: 9789185928101

Pris: Se respektive nätbokhandel

ANNES SANNINGAR

av Sia och Stefan Westlund

Självhjälp i romanform!


Berättelsen om Anne utgår från tio levnads-principer som ger dig möjlighet att med små medel börja leva mer medvetet. En spännande roman fylld av livsvisdom.


Handling:

 

Anne är läkare på ett av stans stora sjukhus. Hon älskar sitt yrke, att hjälpa människor är hennes stora kall. Men hon har börjat slarva med mat och sömn, tar på sig för mycket ansvar och jobbar över allt som oftast. Hon får inte sina relationer att fungera samtidigt som hon längtar efter den stora kärleken.


En dag får kroppen nog och hon kollapsar av stress. Då möter hon Jakob. Han talar till henne som ingen annan har gjort tidigare, får henne att lyssna fast hennes värld fallit samman. Med uppriktighet och andlig närvaro visar Jakob henne en helt annan verklighet. Sakta börjar hon komma på fötter igen. Men vem är denna mystiska man, och hur kan han veta så mycket om henne?

Läs ett utdrag ur Annes sanningar

Bläddra genom att rulla uppåt

eller nedåt i dokumentet.

♥  ♥  ♥ 

♥  ♥  ♥

En trivsam "feelgood"-bok av bästa slag!

Ylva Hedin

Annes sanningar

Kap 1. Ta hand om dig

Kap 2. Lyssna till ditt inre

Kap 3. Var här nu

Kap 4. Känn ingen skuld

Kap 5. Fånga dagen

Kap 6. Älska dig själv

Kap 7. Du får

Kap 8. Följ din väg

Kap 9. Odla din trädgård

Kap 10. Kärlek är allt,

allt är inte kärlek

Härlig "krypa upp i soffan"-läsning under lediga dagar!

Lena Engström

Betyg: BBBBB

"Jag väljer böcker noga, men ibland känns det som att det är tvärtom. Annes sanningar dök upp framför ögonen, precis som Jakob som en dag dök upp i Annes besöksrum på sjuk-huset. Anne, en stressad läkare som försöker räcka till åt alla når en gräns. När hon minst anar det kom-mer Jakob in som patient och spräcker hennes fasad. Han vet saker om henne utan att känna henne. Allt är som ett osannolikt sammanträffande. Jakob finns vid hennes sida när marken under henne fullkomligt rasar.


I denna andliga kortroman guidas Anne genom 10 sanningar om livet. En bok full av magi, sammanträf-fanden och gåvor. En bok om vägledning när man minst anar det men behöv-er det som mest, något som händer oftare än vad du tror om du bara lyssnar."


Maria Redström Norrman

Varbergsposten

© 2020 Dandelion Böcker. All Rights Reserved.