OM TVÅ KVINNOR

av Angelica Hansson

Roman/ Familjedrama

Bandtyp: Mjukpärm med flik

ISBN: 9789185928033

Sidantal: 150 sidor

Format: 124x173 mm

Vikt: 168 gram

Pris: 250 kronor

 

E-bok

ISBN: 9789185928057

Pris: Se resp. nätbokhandel

"Tillfälligheter. Såna små faktorer. Hon hade sovit dåligt den natten, mindes inte längre varför. Albin hade varit kinkig. Det var vardag, och vardagar som kom i mängd kunde vara slitsamma. Men när man aldrig fick vardag mer längtade man. Inte då."

 

Hanna är förkrossad efter bilolyckan som tog hennes sons liv. Albin blev bara fyra år, och världen har fullständigt rasat samman. Inte heller kan hon begripa att Jan, hennes man, inte verkar sörja på samma sätt eller förstå att livet inte kan fortsätta som vanligt. Samtidigt försöker Jans mamma Ellinore komma på ett sätt att ta kontakt med sin son igen efter att äntligen ha blivit nykter. De båda kvinnornas vägar och öden korsas av en tillfällighet, och de börjar umgås allt intensivare med varandra ...

Bläddra genom att rulla uppåt

eller nedåt i dokumentet.

Läs ett utdrag ur Om två kvinnor

Kära läsare!

Om två kvinnor är en bok som jag verkligen längtat efter att få skriva. Bitar av den har jag haft med mig länge, men jag hade aldrig självförtroendet att tro på en helhet. Och så stod plötsligt allt klart för mig, varje kapitel och varje scen. Det var bara att skriva ner och själv följa med på resan. Jag hoppas att du ska tycka lika mycket om den som jag gör. Trevlig läsning!

Angelica Hansson

"Om två kvinnor är en mycket stark berättelse om förlust och saknad men också om vänskap och förmågan att gå vidare. Det är välskrivet och språket är följsamt och lätt att ta till sig."

Hanna Gunnarsson

BTJ

"Författaren skriver med en dramatisk och pulserande ådra som gör att man omöjligt kan lägga boken ifrån sig."

K.J

♥ ♥ ♥ ♥ ♥